follow Catalog firme » Transporturi » Transport moloz » Judetul BUCURESTI
  home     Transport moloz   Judetul BUCURESTI

Transport moloz Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru transport moloz completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport basculanta moloz, transport utilitara moloz, transport moloz bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Transportam / evacuam moloz, mobila veche, deseuri de orice tip, obiecte degradate, in cantitati de la 10 la 2000 kg cu utilitare de 3,5 tone sau masini grele pentru cantitati industriale. gestionam proiecte atat pentru cantitati mari de moloz cat si mici. deci, daca sunteti in cautarea de transport mobilier vechi, aparate, cutii, orice nu va este folositor in ograda dumneavoastra,..
0727 *** ***Click aici!
transport moloz, transport moloz bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Companie ce efectueaza servicii de transport marfa, mutari: pianine, case de bani, sedii de firme, mobilier- demontat montat, bagaje, (asiguram personal incarcat-descarcat), moloz, cu autoutilitare de 3.5 to in bucuresti si in tara. serviciile sunt disponibile atat ocazional cat si pe baza de contract, facturare. preturi foarte avantajoase!! oriunde, pe întreg teritoriul tarii. serviciile sunt disponibile la orice ora si in orice zi..
0727 *** ***Click aici!
transport moloz bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Transport rutier international. Efectuam transporturi si expeditii de marfuri generale, adr, perisabile, in regim complet sau de grupaj pentru camioane 20 to, camionete, sprintere in toate tarile din spatial intra si extracomunitar. Transport rutier intern, efectuam transporturi cu camioane 20 to, camionete, sprintere / exclusivitate. Transport agabaritic asiguram transport intern si international, precum si logistica aferenta. efectuarea transporturilor 0725882426 costel pascu...
0725 *** ***Click aici!
transport moloz bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra executa servicii de demolari, excavatii, transport si depozitare material inert, groapa proprie de depozitare, deasemenea executam constructii la cheie, sau lucrari de zidarie, finisaje interioare sau exterioare, dulgherie, structura. executam sapaturi manuale pentru canalizari, cablu, apa, gaze, etc. timplarie termopan cu profil pvc reesman la cele mai bune preturi si cea mai rapida metoda!!..
0720 *** ***Click aici!
transport moloz (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Cu o filozofie sanatoasa asupra evolutiei pietei de transport din Romania, putem oferi garantia ca finalizam cu succes orice serviciu de transport marfa sau mutari mobila, relocari locuinte si companii, indiferent de amploarea operatiunilor auxiliare: montare – demontare, incarcare – descarcare. Compania noastra reprezinta sinonimul alegerii perfecte in materie de transport marfa la nivel local, national, din orice localitate in orice localitate...
0786 *** ***Click aici!
transport moloz (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma MoveUp activeaza in domeniul serviciilor de transport mobilar din anul 2004 si isi propune sa fie partenerul dumneavostra prin elaborarea de solutii pentru nevoile de logistica pe care le aveti. Echipa este tanara si calificata pentru a raspunde cu promtitudine si rapiditate oricaror solicitari. Pe langa transportul mobilierului, firma noastra ofera si servicii de transport marfa si transport moloz. Debarasam orice tip..
0732 *** ***Click aici!
transport moloz (BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI)
Avem o vasta experienta in efectuarea lucrările de excavație , folosind mașini de construcții . Avem o gamă largă de echipamente ( excavatoare , buldoexcavatoare , etc.) cu care ne garantează lucrări pentru orice proiect de construcție . Impreună cu operațiunile de excavare , societatea noastra pune la dispoziție o varietate de clienți și agregate cea mai inaltă calitate . De-a lungul timpului..
0799 *** ***Click aici!
transport moloz bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra va ofera servicii de demolari manuale si mecanizate, excavatii, sapaturi manuale. oferim agregate de constructii pe baza de comanda telefonica nisip, pietris, pamant vegetal, balast, piatra sparta, margaritar in cantitati de la 3mc la 18mc pe transport inclusiv in centru bucurestiului. deasemenea efectuam curatenie in subsolurile blocurilor, spatii greu accesibile inclusiv evacuarea si depozitarea in loc autorizat a gunoiului rezultat preluam..
0720 *** ***Click aici!
transport moloz (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
Suntem o echipa tanara care, prin calitate, doreste sa impuna un standard in domeniu. am reusit oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive. Executam lucrari de: demolari constructii, excavatii, nivelari, fundatii, sapare santuri, camine apa, fose septice, decopertari precum si demolare mecanica, transport moloz si alte lucrari terasiere. servicii de excavatii: excavatii, terasamente, decopertari, nivelare terenuri, camine apa, fose septice, santuri, etc...
0722 *** ***Click aici!
transport moloz (BUCURESTI SECTORUL 2, BUCURESTI)
Firma noastra transporta si comercializeaza: nisip (0-3mm), margaritar (3-7mm), pietris (7-15mm), piatra mare (21-40mm), piatra sparta de rau (8-16, 16-32mm), piatra sparta (25-40, 40-63mm), refuz de ciur (25-63mm), balast (0-31, 0-63mm), nisip refulare, nisipuri prafoase pentru umpluturi, pamant vegetal. asiguram transportul prin autovehiculele proprii si stabilim contacte cu alte balastiere...
0762 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie