follow Catalog firme » Transporturi » Transport moloz » Judetul CONSTANTA
  home     Transport moloz   Judetul CONSTANTA

Transport moloz Constanta

Obtineti cel mai bun pret pentru transport moloz completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport moloz, transport moloz constanta (Constanta, CONSTANTA)
Sc cypyagos srl are ca principal obiect de activitate transportul de marfa de pana la 3 tone oriunde in tara. oferim servicii de transport precum: transport de moloz, mobila, electrocasnice, nisip, pietris, tevi, etc. pentru informatii suplimentare privind preturile practicate, sau pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati. va multumim!..
0730 *** ***Click aici!
transport moloz (SCHITU, CONSTANTA)
S.C Lucru Cu Utilaje S.R.L are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul inchirierilor de utilaje pentru lucrari de constructii. Dispunem de un parc auto propriu dotat cu utilaje diversificate si performante pe care le inchiriem clientilor nostri pe perioade de timp specifice graficului fiecaruia de lucrari. Venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii complete, punand la dispozitia acestora si personal..
0720 *** ***Click aici!
transport moloz (Constanta, CONSTANTA)
FST TERM LOGISTIC SRL suntem specializati in confecti tampl─ârie PVC, geamuri, usi, marchize, balcoane deasemenea confectionam plase de insecte. NOU! - VENIM IN AJUTORUL DUMNEAVOASTRA CU SERVICII DE REPARATII SI REGLAJE GEAMURI, USI, ETC...
0728 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie